Ediția: Miercuri 12 iunie 2024. Nr. 6647
Ediția: Miercuri 12 iunie 2024. Nr. 6647

Au furat roţile mai multor maşini


Mai mulți tineri din județul Galați vor fi judecați la Focșani, după ce au furat roțile unor autoturisme parcate în municipiu. Marian C. are 20 de ani și este din Matca, Vlad T. are 19 ani și este din aceeași localitate, Alex C., de 19 ani, este din Tecuci, Angelo S. are 19 ani și este din aceeași localitate, iar Adrian C. are 19 ani. Toți sunt acuzați de mai multe fapte de furt.
Procurorii spun că în noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2011, împreună cu Cristi A., de 22 de ani, din Matca, au sustras patru roți de la un autoturism parcat pe strada Brăilei, din municipiul Focșani. În noaptea următoare, au mai sustras roata de rezervă de la o autoutilitară, iar în noaptea de 21/22 ianuarie au mai furat alte două roți, de la o altă mașină. Hoții aveau și o anumită marcă pe care o preferau, respectiv Volkswagen.
Băieții nu au antecedente penale, dar și-au făcut rost cu această ocazie de un dosar penal. O parte din bunurile furate a fost recuperată. Prejudiciul total a fost calculat la 7.950 de lei.
Procurorii au trimis dosarul Judecătoriei Focșani, care va soluționa cauza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?