Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fetele de la Pedagogic pe locul I


Elevii talentați la dans ai Liceului Pedagogic ,,Spiru Haret” din Focșani au reușit să obțină cinci rezultate foarte bune la concursul județean organizat în cadrul celei de-a V-a ediții a Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar. Elevii acestei unități de învățământ au reușit să obțină locul I la dans contemporan, feetball dance în cadrul secțiunii Fitness în școală și dans popular. Tot fetele de la Pedagogic au obținut locul II și la dans modern dar au primit pe merit și premiul special al juriului.
Liceul Pedagogic a fost reprezentat la această competiție de cinci formații, totalizând 50 de elevi talentați pregătiți în tainele dansului de către profesoara Ioana Paizan.
Evenimentul a fost organizat cu sprijin din partea Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea și s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Focșani iar la start s-au înscris elevii de la zece unități de învățământ, care au participat în formații sportive la secțiuni precum dans modern, majorete, stil american și stil european, dans contemporan și dans popular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?