Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Premii pentru elevii ecologişti


Oana Dragomir și Roxana Neagu sunt câștigătoarele concursurilor „Fotoreporter pentru mediu” și „Expoziție pentru mediu”, organizate în cadrul proiectului „Vrancea curată”. Premierea câștigătorilor a avut loc, ieri, la Galeriile de Artă din municipiul Focșani. „Expoziția pentru mediu” a debutat cu un happening în fața Galeriilor organizat cu voluntarii de la Colegiul Național Unirea. Tot aici a fost amplasat și un manechin din PET-uri. Surpriza expoziției a fost parada eco pregătită de elevele Colegiului Național Unirea.
Câștigătorul concursului „Fotoreporter pentru mediu” a fost Oana Dragomir care a primit un aparat de fotografiat semiprofesionist. Pe locurile următoare s-au aflat Munteanu Petru, Ana Iuliana Albert, Paula Mihalache și Larisa Bejan. La concurs au participat 37 de vrânceni care au înscris 168 de fotografii. Imaginile pot fi vizionate pe site-ul vranceacurata.ro.
Premiul întâi la concursul „Expoziție pentru mediu” a revenit elevei Roxana Neagu, de la Colegiul Național Unirea care a pregătit bijuterii ecologice. Pe locurile următoare s-au situat Åžcoala „Åžtefan cel Mare”, Åžcoala Populară de Arte, Centrul de Zi Dănuț, Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” și Åžcoala „Elena Doamna”.
Al treilea concurs organizat în cadrul proiectului „Vrancea curată” este  „Ce poți face din capace de PET?”. Acesta se adresează tinerilor vrânceni și constă în strângerea unui număr de 4.000 capace de PET cu care se vor realiza mozaicuri care să ilustreze vizual, teme legate de protecția mediului, pe parcursul a patru ore. Premiul concursului constă într-o tabără la munte, în localitatea Băile Homorod, județul Harghita, pentru toți membrii echipei câștigătoare. Cei care doresc să se înscrie în concurs o pot face până pe data de 27 mai 2011, orele 24.00, trimițând un e-mail la adresa concursuri@vranceacurata.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?