Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Căruţaş mort pe E 85


Un bărbat a murit ieri-dimineață, în urma unui accident produs pe DN2 E85, în localitatea Dumbrăveni. Tragedia s-a produs în jurul orei 4.00, iar din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că vina îi aparține lui  Costică Asanache, care a pătruns pe drumul european de pe un drum lateral, fără să se asigure. Polițiștii spun că bătrânul de 82 de ani, din Bordești, în timp ce se deplasa cu o căruță, a ieșit de pe drumul național 2 E fără să se asigure dacă vine vreo mașină, fiind izbit de un autoturism marca Daewoo, condus de Iulian Laurențiu I., de 22 de ani, din Râmnicu Sărat. În urma accidentului, octogenarul care nu a acordat prioritate de trecere mașinii a murit pe loc. Polițiștii spun că șoferul mașinii nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.  Polițiștii de la Rutier au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
Acesta este al doilea accident mortal care se produce pe raza județului Vrancea într-o singură săptămână. Vă reamintim că joi seara, o tânără de 19 ani a murit în urma unui accident produs în afara localității Mărășești. De asemenea, alte două persoane, care se aflau în aceeași mașină, au ajuns la spital. Tânăra de 19 ani a murit la aproximativ două ore de la producerea accidentului, iar la baza tragediei au stat inconștiența șoferului și viteza.
Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului spuneau că Alexandru Botezatu, de 21 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism marca Renault, datorită neatenției în conducere și a neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț, iar apoi pe câmpul de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma accidentului, Mirela Profirica Iosif, de 19 ani, din Te-cuci, a fost rănită grav. Tânăra a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, unde a ajuns în stare de comă. Din cauza rănilor grave pe care le-a suferit în urma accidentului, câteva ore mai târ-ziu fata a murit. Åžoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.
Polițiștii de la Rutier organizează frecvent acțiuni în trafic pe această linie, iar sancțiunile curg de fiecare dată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?