Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Poliţiştii vrânceni au scăpat de „controlorii“ lui Igaş


Ofițerii din Corpul de Control al ministrului Administrației și Internelor au terminat verificările la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea. „Controlorii” lui Traian Igaș au plecat fără să le pre-zinte polițiștilor vrânceni vreo concluzie preliminară. Surse din rândul polițiștilor spun că ieri, în jurul orei 14.00, ofițerii din Corpul de Control le-au prezentat concluziile șefilor lor de la București.
Zilele trecute, polițiștii susțineau că verificările efectuate de Corpul de Control la IPJ Vrancea ar fi puțin cam… ilegale, iar ofițerii bucureșteni și-au depășit atribuțiile pe durata celor două săptămâni, cât a durat controlul. În opinia polițiștilor vrânceni, controlorii nu au respectat tematica, iar termenul de anunțare a controlului nu a corespuns cu metodologia.
Toate aceste aspecte nu au făcut decât să întărească ideea că verificările au fost efectuate la comandă politică, pentru a aranja apele în favoarea pedeliștilor, mai ales că se apropie alegerile locale și ge-nerale, în 2012.
De curând, un control similar a avut loc la IPJ Brăila, verificări care     s-au lăsat cu demiteri.   
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?