Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

CEC a inaugurat Biroul de Fonduri Europene


Vicepreședintele CEC Bank, Mihaela Popa, a inaugurat, ieri, Biroul de Fonduri Europene de la filiala din Focșani a instituției bancare. De fapt, este vorba de o inaugurare oficială pentru că specialiștii CEC au oferit consiliere în problema accesării fondurilor europene încă din iunie 2010. Mihaela Popa a precizat că CEC Bank va acorda o atenție specială administrațiilor publice locale.
„Biroul de Fonduri Europene este brandul CEC Bank. Cu această inaugurare din Vrancea ne apropiem de sfârșit. Mai sunt două județe, Harghita și Covasna și încheiem acest periplu. Biroul de Fonduri Europene este un loc prietenos în care veți găsi atât consiliere cât și multă experiență iar colegii mei, cu cunoștințele acumulate, vă vor ghida în ce înseamnă să accesați fondurile europene, ce trebuie să faceți pentru a fi beneficiarii uni credit pe fonduri europene”, a afirmat vicepreședintele Mihaela Popa.
La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Mircea Diaconu, viceprimarul Focșaniului, Bogdan Matișan, prefectul Ion Oprea, primari de comune, oameni de afaceri, șefi de instituții deconcentrate. Dacă prefectul Ion Oprea a recunoscut că stadiul accesării fondurilor europene nu este unul foarte bun, vicepreședintele Mircea Diaconu a arătat că creditele acordate trebuie „să aducă servicii, produse, marfă pentru ca acești bani să se întoarcă în buzunarele celor care au astfel de activități, în visteria statului, a societății românești”.
„Viitorul este foarte important pentru noi, pentru clienții noștri. Åžtim că administrațiile publice locale, mediul privat, încearcă și, prin noi, cu munca reciprocă vom reuși să atacăm aceste fonduri europene. Chiar dacă suntem, cu această inaugurare, printre ultimii, aceasta nu înseamnă că nu suntem fruntași în ceea ce privește munca noastră de până acum”, a afirmat directorul CEC Bank Vrancea, Ioan Dică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?