Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Ionică Serea a rămas fără permis


Ghinionul se ține scai de fostul arbitru de fotbal Ionică Serea, actualmente antrenor al echipei FC Panciu. După ce s-a chinuit mai bine de jumătate de an să-și dovedească nevinovăția în dosarul „Penescu”, Ionică Serea a călcat din nou pe bec. El a fost înregistrat, sâmbătă, de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 153 de kilometri pe oră, pe DN 2 E85, în afara localității Racovițeni, județul Buzău. Pentru că depășise viteza legală cu peste 50 de kilometri pe oră, polițiștii buzoieni i-au suspendat permisul de conducere pentru următoarele trei luni. Dacă vrea să și-l recupereze mai repede, Serea trebuie să dea din nou testarea în care să dovedească că are cunoștințe de legislație rutieră.
Åži polițiștii vrânceni au înregistrat evenimente în trafic week-endul trecut. Vineri seara, la ora 20.40, pe DN 2, în afara comunei Ruginești s-a produs un accident de circulație. Oamenii legii spun că  Adriana P., de 26 ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, din cauza neatenției, într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în șanț. Femeia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei Lorena-Cristina O., de 26 ani, din Focșani. Cercetările sunt conti-nuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. Sâmbătă dimineață, la ora 5.15, polițiștii Biroului Rutier Focșani   l-au identificat în trafic, pe strada Brăilei, din Focșani, pe Răzvan-Ciprian S., în vârstă de 24 ani, din Focșani, în timp ce conducea autoturismul marca Lexus. Bărbatul mirosea a alcool și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice.
Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare probe biolo-gice în vederea stabilirii alcooAlemiei. În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 4.54, polițiștii din Focșani l-au identificat pe strada Cezar Bolliac, pe Ciprian-Vali D., de 31 ani, din Focșani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW având o alcoolemie de 0,50 miligrame per litru  alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?