Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Dosar de viol cu inculpatul lipsă


Adi Vasile Olteanu, fiul fostului viceprimar din Urechești, nu s-a prezentat nici ieri la procesul în care este judecat pentru viol. Victima sa a fost prezentă în sala de judecată, ocazie cu care și-a precizat pretențiile pentru toată suferința îndurată.
Asistată de părinți, Anca a spus că vrea de la inculpat suma de 10.000 de euro. În dovedirea pretențiilor, avocatul părții vătămate a spus că va aduce drept dovezi înscrisuri, în timp ce apărătorul din oficiu al inculpatului a spus instanței că acesta nu a luat legătura cu el, nici până la această dată. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 1 iunie.
La ieșirea din sala de judecată, mama fetei ne-a spus că inculpatul nu este plecat din țară, că este la domiciliu și că nu scapă nici o ocazie pentru a-i hărțui fiica. La numai 16 ani, Anca a avut puterea să-l denunțe pe cel care, spune ea, a violat-o.
Procurorii l-au trimis în judecată după ce fata le-a povestit tot ce a pătimit din cauza lui Olteanu junior, în cea de-a doua seară de Crăciun, în 2010. Adolescenta de 16 ani a susținut că în noaptea respectivă a fost batjocorită de patru ori, iar la final a fost amenințată cu un cuțit să nu spună nimic despre ce i s-a întâmplat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?