Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Cristi Munteanu şi Andrei Mărgăritescu, audiaţi într-un dosar privind furturile de maşini de lux


Procurorii de la Parchetul Tribunalului București au emis mandate de aducere pe numele lui Cristi Munteanu, fost portar al echipei de fotbal Dinamo București, și pe numele unui alt fotbalist, Andrei Mărgăritescu, în dosarul de furturi auto de lux, în care marți dimineață au avut loc opt percheziții domiciliare.
Andrei Mărgăritescu (31 de ani), mijlocaș al echipei Dinamo, ar fi proprietarul autoturismul Audi pe care a condus-o Cristi Munteanu, despre care polițiștii au informații că ar fi furată.
Mărgăritescu a fost căutat de polițiști pentru a pune în executare mandatul de adu-cere al Parchetului pentru a fi audiat într-un caz de furturi de autoturisme de lux. Întrucât nu a fost găsit la domiciliu și nici în alte locuri cunoscute, el a fost așteptat la aeroport unde se știa faptul că echipa Dinamo urma să plece spre Cluj-Napoca. Astfel, Măgăritescu a fost oprit și urcat în mașina Poliției pentru a fi dus la Serviciul Furturi Auto, unde va fi audiat alături de fostul portar Cristian Munteanu. „Nu am nicio legătură”, a spus Mărgăritescu înainte de a intra în sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?