Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Idei de business atipice care te pot face milionar


Dacă vrei să începi o afacere și te gândești că nu ai bani pentru finanțarea ei, atunci află că sunt câteva exemple de antreprenori, care au pornit de la zero, și au ajuns milionari cu idei de afaceri „atipice”, precum căsuța poștală pentru Moș Crăciun sau chiar pachete de cărți de joc inteligent ilustrate și vândute online.

1. Pietre pe post de animale de companie
Cine ar fi crezut că poți să faci bani din vânzarea unor pietre pe post de „animale de companie”. Cineva tot a reușit: un designer din California, Gary Dahl, vindea astfel de pietre la 3,95 de dolari bucata, încă din 1957.
Chiar dacă poate părea ciudat, Dahl a făcut milioane din vânzarea acestor pietre.

2. Pagina de internet de un milion de dolari
În 2005, Alex Tew avea 21 de ani și a cumpărat un site și a vândut fiecare pixel de pe ecranul principal cu un dolar. Chiar dacă poate părea ciudat, a găsit cumpărători pentru fiecare dintre pixeli și a făcut un milion de dolari în scurt timp.

3. Cartușe reumplute de călugări
Un grup de călugări de la mănăstirea Cisterian Abbey din Monroe County a rămas fără tuș la imprimantă și pentru că nu a găsit cartușe la prețuri rezonabile în zonă,    și-a făcut propriul magazin de profil. Așa că doar într-un an au făcut 2,5 milioane de dolari din reumplerea cartușelor de imprimante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?