Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Daniela Manea, înmormântată cu onoruri


Sicriul cu trupul neînsuflețit al comisarului Daniela Manea, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vrancea, ar putea ajunge la Focșani astăzi, urmând a fi depus la Biserica Sfântul Nicolae cel Vechi, din Focșani.
Înainte de a ajunge la biserică, sicriul cu trupul neînsuflețit al polițistei va trece, pentru ultima dată, și pe la sediul IPJ Vrancea, pentru ca cei cu care a lucrat ani de zile, să-și poată lua rămas bun de la ea. În cazul în care trupul neînsuflețit va fi repatriat astăzi, comisarul Daniela Manea ar putea fi înmormântat joi, în Cimitirul Nordic din Focșani, cu onoruri militare.
Reamintim că poliția vrânceană este din nou în doliu, după ce, sâmbătă seara, comisarul Daniela Manea a murit la o clinică din Viena. Polițista suferea de o boală incu-rabilă, iar de la finele anului trecut și până în prezent a mers periodic la clinica din Viena pentru tratament. La un moment dat, familia era încrezătoare în șansele de reușită ale medicilor austrieci, iar colegii chiar o așteptau la muncă. La sfârșitul săptămânii trecute, starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața polițistei de numai 38 de ani.
La sediul IPJ Vrancea, toți polițiștii vorbesc despre colega lor care s-a stins mult prea devreme. Colegii polițistei spun că este greu să vorbești la trecut despre două femei minunate și de perspectivă, făcând referire și la Adina Vizitiu, care a murit la finele anului trecut.
Daniela Manea era șefa Serviciului de Management și Resurse Umane din cadrul IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?