Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ucisă de o palmă


Bărbatul din Popești, acuzat că și-a ucis nevasta după ce a lovit-o cu palma, își așteaptă pedeapsa. Instanța a rămas să se pronunțe asupra cazului său. Avocatul apărării a solicitat un termen pentru a putea depune concluzii scrise, el solicitând achitarea inculpatului, iar în subsidiar schimbarea încadrării juridice din lovituri cauzatoare de moarte în lovire sau alte violențe. Din punctul de vedere al avocatului, situația este confuză. Inculpatul Gigi Tănase a dat cinci declarații, toate diferite, așa că acestea nu pot fi luate ca mijloc de probă.
Procurorul a cerut, însă, condamnarea bărbatului, care timp de mai multe zile, după ce și-ar fi lovit soția, nu a anunțat salvarea și nu a făcut nimic pentru salvarea ei. Altercația între cei doi soți a avut loc în data de 24 decembrie 2009, iar femeia a decedat pe 4 ianuarie 2010. Gigi a susținut, pe parcursul procesului, că nu își bătea nevasta și că aceasta consuma alcool și deseori cădea.
Ieri, una dintre fetele părții vătămate a cerut  judecătorului să-l întrebe pe inculpat de câte ori l-a găsit în timp ce o bătea pe mama sa și îi punea cuțitul la gât. Având ultimul cuvânt, Gigi Tănase n-a mai știut să spună decât că nu-și amintește nimic. Întrebat de judecător dacă în fața divinității se consideră vinovat, acesta a răspuns afirmativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?