Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Şedinţă dedicată gropilor


Consiliul Local al Municipiului Focșani se va întruni în ședință ordinară marți, 29  martie, pentru a vota 41 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Problema banilor pentru plombarea străzilor din Focșani va fi rezolvată în această ședință, prin aprobarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară, în cuantum de un milion de lei. De asemenea, bani vor fi alocați și pentru sprijinul material a unor persoane aflate în nevoie socială, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, dar și pentru derularea de către Consiliul Local al Tinerilor a proiectului „Åži curat… Åži frumos… Pentru un parc spectaculos”.
Tot în ședința de marți, vor fi modificate și criteriile de acordare a gratuității pe transportul urban de călători pentru pensionarii de drept, fără li-mită de vârstă. O altă veste bună vine de la obiectivul de investiții „Refacere infrastructură străzi – strada Moldova” (în fața Colegiului „Gh. Asachi”) pentru care se aprobă indicatorii tehnico-economici, faza proiect tehnic și detalii de execuție.
Totodată, va fi aprobat Regulamentul de organizare și executare a servi-ciilor de transport în regim de taxi și transport public local și vânzarea fără licitație publică a unui teren în suprafață de 60 de metri pătrați către Cabinet Medical Medicină de Familie – Dr. Costin Ioana, soția medicului Vasile Costin, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?