Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Copila dispărută de la Dumbrăveni, găsită la Bilieşti


Alexandra Loredana Preda, de 13 ani, care a dispărut de la Modulele Familiale din Dumbrăveni, a fost găsită. Copila a fost găsită luni, pe raza comunei Biliești. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că minora figura ca fiind urmărită național din data de 11 martie. Dispăruta a fost internată la Adăpostul temporar pentru copilul delicvent din Focșani.
Alexandra Loredana Preda a plecat din Modulele Familiale Dumbrăveni pe data de 10 martie, la ora 12.00. Copila nu a mai revenit, motiv pentru care a fost  sesizată dispariția ei. Polițiștii spuneau că minora nu este la prima escapadă, dar de fiecare dată a fost găsită și adusă înapoi.
Directorul adjunct al Direcției Ge-nerale de Asistență Socială și  Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, Luminița Liciu, spunea că fata a fost crescută de o străbunică din partea tatălui, de la vârsta de două luni. Părinții au plecat în Italia și când bătrâna nu a mai reușit să țină pasul cu ieșirile copilei, a solicitat ajutorul DGASPC. Se pare că fata vroia libertate, motiv pentru care a și plecat de mai multe ori de „acasă”.
Fata va beneficia, acum, de un program de reabilitare.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?