Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Naţional Goleşti, GSMobile, Jan Coleta şi Deep Serv, în semifinale


Cupa Firmelor private la minifotbal a ajuns la faza semifinalelor. În week-end     s-au disputat partidele din play-off, în urma cărora patru echipe (Național Golești, GSMobile, Jan Coleta și Deep Serv) și-au asigurat biletele pentru semifinale. În primul meci al competiției organizate de AJF Vrancea, Național Golești a avut o misiune ușoară împotriva celor de la Viitorul Homocea. După ce au condus cu 4-1 la pauză, goleștenii au dominat categoric și actul secund și au obținut o calificare lejeră, în final tabela arătând 7-2. GSMobile și-a respectat statutul de favorită și a trecut de Garden, 8-3, Jan Coleta s-a calificat după un 7-5 scos împotriva celor de la Vinexport după ce la un moment dat învinșii au condus cu 4-0, iar Deep SERV a trecut cu 5-1 în ultimul meci al zilei de Times Dumitrești. Astăzi, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Focșani va fi efectuată tragerea la sorți a partidelor din semifinale. Prezența delegaților de la echipele Național Golești, GSMobile, Jan Coleta și Deep Serv este obligatorie.

Rezultatele partidelor din play-off:
Național Golești-Viitorul Homocea 7-2 (au marcat pentru Național Chivu -2, Curteanu -2, Chetreanu și Crețu câte un gol respectiv Rotaru și Sîsîiac),
GSMobile-Garden 8-3 (au marcat pentru GSMobile M. Covaci și Măriuței câte două goluri, Bîra și Alexandrescu câte un gol respectiv Ciubotaru -2 și Bogzeanu).
Jan Coleta-Vinexport 7-5.
Deep Serv – Times Dumitrești 5-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?