Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Sicriu transportat cu vola


Viscolul a creat probleme și la sfârșitul săptămânii trecute. Utilajele de la deszăpezire au acționat continuu, iar în acest moment, singurul drum cu pro-bleme rămâne DN 2N, Dumbrăveni-Sihlea, pe tronsonul cuprins între kilometrii 8 și 15, din cauza podului incendiat de drumari.
La sfârșitul săptămânii trecute, un microbuz în care se aflau nouă oameni a rămas blocat în nămeți la o distanță de aproximativ doi kilometri de comuna Tătăranu. Utilajele au intervenit în zonă, iar la scurtă vreme de la sesizare, mașina și oamenii au fost scoși din zăpadă. De asemenea, drumul Focșani – Suraia a fost închis de vineri seara și până sâmbătă în jurul prânzului, din cauza viscolului pu-ternic, care a dus toată zăpada pe partea carosabilă.
Sâmbătă la prânz, un bărbat a cerut ajutorul reprezentanților Secției de Drumuri Naționale deoarece nu putea ajunge la Bogza cu sicriul și cumpărăturile pentru înmormântarea tatălui său.
Bărbatul intenționa să ajungă în zonă cu un autoturism marca Dacia, dar pentru că zăpada era destul de multă, sicriul a fost pus pe o volă și dus în localitatea de domiciliu a răposatului. „Nu mai sunt probleme acum pe drumuri. S-a acționat în toate zonele unde zăpada era mare și s-a reușit deblocarea drumurilor. Am rezolvat problema cu dializatul de la Bogza, iar ieri (sâmbătă – n.r) m-a sunat un bărbat, care mi-a spus că tatăl său a decedat și că nu poate ajunge la Bogza cu sicriul și cumpărăturile pentru înmormântare. El intenționa să meargă cu Dacia, dar pentru că nu ar fi avut șanse să ajungă, i-am spus să cumpere tot ce are nevoie și i s-a pus la dispoziție o volă cu care a fost transportat sicriul. DN 2N, între Caiata și podul de la Dumbrăveni, rămâne închis până când podul care a ars va fi reparat”, a spus Lucica Chiper, șefa SDN Vrancea.
Utilajele au intervenit și pentru scoaterea din zăpadă a unei ambulanțe care transporta un dializat dintr-o localitate din comuna Bălești. Drumul național DN 23B, care a fost blocat încă de joi seara, a fost deszăpezit, iar traficul se desfășoară în condiții normale. Potrivit polițiștilor, în acest moment, traficul rutier se desfășoară în condiții normale.
„Drumurile cu probleme au fost deblocate, iar traficul rutier se desfășoară în condiții normale. Pe drumul european se circulă destul de bine, iar pe celelalte drumuri din județ traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă.
De asemenea, am înregistrat doar un accident ușor la Răstoaca, în rest nu am avut alte evenimente”, a spus comisarul șef Viorel Gheorghe, șeful Serviciului Poliției Rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?