Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

OTP Bank este alături de Daniel!


Daniel, băiețelul de 4 anișori, bolnav de cancer, al cărui caz a fost prezentat de cotidianul „Monitorul de Vrancea” și mediatizat în cadrul campaniei „Cancerul nu știe să aleagă”, ce a avut loc în luna decembrie a anului trecut, are în continuare nevoie de susținerea noastră, a tuturor! În urma campaniei  ce a constat în 2 evenimente, organizate la Focșani, respectiv Turneul de fotbal pentru copii, care s-a finalizat duminică, 12 decembrie 2010, la Sala Polivalentă cu un meci caritabil între echipa Voința DEEP SERV și Dinamo București, fostele glorii și concertul caritabil „Cancerul nu știe să aleagă”, care a avut loc pe 16 decembrie 2010 la Teatrul „Mr. Ghe. Pastia”, în cadrul căruia au concertat pentru Daniel invitații speciali ai evenimentului, PASTORALA MARE, dirijată de Prof. Dr. Dumitru Săndulachi, DIRECÅ¢IA 5 și PROVINCIALII, povestea lui Daniel a avut răsunet și a impresio-nat pe mulți dintre noi, inclusiv pe reprezentanții OTP Bank; aceștia au ales să nu rămână indiferenți și să fie alături de micuț, atât sufletește, cât și financiar, donând o sumă de bani, care să-l ajute pe Daniel, să-și continue lupta, pentru șansa la viață!
Iată ce ne-a declarat, vizibil impresionat de acest caz, Răzvan Anghene, director regional OTP Bank: „Nu cred că există ceva mai important decât viața unui copil. Contribuția noastră este astfel una insignifiantă, dacă ne gândim la cauza căreia ne-am alăturat: salvarea vieții lui Daniel, un copil în vârstă de numai 4 ani. Noi, cei de la OTP Bank, îi prețuim pe toți cei mici, ei reprezintă viitorul nostru. Din acest motiv, prin tot ceea ce facem, încercăm în fiecare zi să contribuim la construirea unui viitor mai bun pentru aceștia. De-a lungul timpului, am demarat și ne-am alăturat unor proiecte sociale ce au avut în centrul lor copiii. Astfel, avem o colaborare de lungă durată cu Asociația «Salvați Copiii» (în toate unitățile OTP Bank din țară există urne în care sunt strânse donații pentru copii).
Începând cu 2009, mai multe unități OTP Bank au în componența lor spații de joacă destinate copiilor ce își însoțesc părinții. O altă inițiativă socială cu care ne mândrim este campania națională «Dreptul de a Citi», ce are ca scop dotarea cu biblioteci și cărți a șco-lilor defavorizate din mediul rural și astfel să oferim accesul la lectură cât mai multor copii. Să nu uităm că vorbim de un drept natural, pe care ar trebui să îl aibă toți copiii. Pentru a putea aduce o schimbare în mediul în care trăim, trebuie ca mai întâi să ne schimbăm noi înșine. Astfel, suntem datori să fim alături de cei care au nevoie de noi”.
În prezent, Daniel continuă tratamentul citostatic, la spitalul Fundeni, din București, unde este atent monitorizat de medici și urmează a fi consultat de o echipă de specialiști, din străinătate.
Pentru cei care doresc să fie alături de acesta, să aleagă mărinimia în locul indiferenței, vă reamintim de contul deschis special pentru Daniel, la BRD, RO 45 BRDE 400S V196 1928 4000.
Haideți să-l ajutăm pe Daniel să se facă bine, să-și recapete copilăria pierdută și speranța că și pentru el va exista un „mâine”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?