Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Arbitrul Marius Vrânceanu are nevoie de 30.000 euro


Arbitrul Marius Vrânceanu, care a rămas fără o mână în urma unui accident feroviar, produs la Bacău, are nevoie de 30.000 de euro pentru a-și putea cumpăra o proteză. Marius nu are acești bani și nici nu poate să strângă o sumă atât de mare, în condițiile în care acum, toată familia trăiește din salariul de 1.000 lei al soției. Arbitrul va fi externat astăzi de la Spitalul Floreasca din București, acolo unde a fost internat. 

***

Reamintim că în urmă cu aproximativ două săptămâni, Marius Vrânceanu, de 27 de ani, arbitru de fotbal vrâncean în cadrul ligii a patra și profesor de educație fizică la Åžcoala nr. 1 din Focșani, și-a văzut moartea cu ochii. A încercat să traverseze în fugă calea ferată din partea de sud a municipiului Bacău, ca să ajungă acasă, dar o secundă de neatenție l-a costat. A fost aspirat de tren, iar un braț i-a fost smuls din umăr. Mâna   i-a fost azvârlită la câțiva metri depărtare. În ciuda durerilor îngrozitoare, și-a căutat mâna pe jos și după ce a găsit-o, a pornit de unul singur spre se-diul Poliției Județene din Bacău, de unde intenționa să anunțe ambulanța. Cu sângele șiroind, focșăneanul a încercat să oprească zeci de mașini care treceau pe stradă, în speranța că vreun șofer îl va ajuta. Nu a fost așa, iar după aproximativ 500 de metri de mers cu brațul amputat în buzunar, bărbatul a căzut aproape inconștient pe iarbă. A fost găsit de un trecător, care a anunțat ambulanța.
După aproximativ două ore de insistențe pe la mai multe spitale din țară, care nu puteau trimite niciun elicopter din cauza ceții, Marius Vrânceanu a fost trimis cu ambulanța la Iași, iar de pe aeroportul de acolo a fost preluat de un elicopter, el fiind transportat la Spitalul Floreasca din capitală. După accident, Marius a spus că nu-și mai amintește mare lucru. Åžtia doar că în momentul în care a văzut luminile de la tren, s-a speriat. El a afirmat că a mers destul de mult cu brațul în buzunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?