Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Jason Priestley a găsit în patul lui o fană care îi purta lenjeria intimă


Actorul Jason Priestley, cunoscut din serialul „Beverly Hills, 90210”, a povestit că, la un moment dat, a găsit în patul său, din locuința pe care o deține la Hollywood, o fană care purta lenjeria lui intimă, informează contactmusic.com. Priestley a spus că a trebuit atunci să plece de la filmări acasă, după ce poliția l-a anunțat că cineva i-a spart locuința.
„O fată a intrat în casa mea, a mers până în pat și purta o pereche de bo-xeri Calvin Klein din lenjeria mea… și am ajuns acasă și am găsit-o acolo”, a mărturisit actorul. „Åži poliția era acolo… Au luat-o. Declanșase alarma la casă și a venit poliția, dar ea a refuzat să plece. Așa că am venit acasă de la muncă și ea era acolo… A fost incredibil”, și-a mai amintit Priestley. În vârstă de 41 de ani, Jason Priestley a devenit celebru cu rolul lui Brandon Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210”, difuzat la începutul anilor 1990. Pentru acest rol, el a fost nominalizat de două ori la Globurile de Aur, în 1993 și 1995.
Jason Priestley a revenit anul trecut pe micile ecrane în serialul „Call Me Fitz”, o comedie neagră în care interpretează rolul titular, al unui carismatic vânzător de mașini second hand.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?