Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Vitalitatea, resursă de putere şi vindecare


Oboseala înseamnă absența energiei fizice, intelectuale și emoționale, iar oboseala cronică înseamnă absența prelungită a acestei energii. Oamenii care suferă de oboseală cronică se simt epuizați, indiferent cât s-ar odihni. Ba chiar se simt obosiți când se trezesc dimineața, iar apoi și mai obosiți după ce se ridică din pat și își încep activitățile.
În mod evident, somnul nu este suficient pentru a elimina problema oboselii cronice.
Pe fondul oboselii cronice și al stresului acumulat, se creează premizele instalării a variate boli sau simptome, acestea declanșându-se de cele mai multe ori pe neașteptate și fără a avea aparent o cauză bine determinată.
Chestiunea de fond este că mintea și emoțiile dumneavoastră pot constitui surse importante de energie sau pot provoca pierderi considerabile ale acesteia, dezechilibre și boli grave în organism. Deși alegerea deznodământului ne aparține în totalitate, confruntarea cu aceste aspecte ale existenței noastre nu este simplă. 
 
 „Terapia naturală psihocauzală”

Universul este un rezervor infinit de energie inimaginabilă, iar dumneavoastră sunteți o expresie a acestei energii.
Aceeași forță care învârte planetele în jurul soarelui sălășluiește în fiecare dintre ființele umane și există din abundență și în dumneavoastră.
Este prezentă în fiecare celulă a corpului, va anima întregul sistem fiziologic.
Scopul oricărei acțiuni pe care o întreprindeți în domeniul sănătății ar trebui să fie acela de a restabili legătura dintre dumneavoastră și această rezervă latentă de energie biologică nelimitată, pe care să reușiți să v-o puneți la dispoziție, să o lăsați să curgă prin corp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?