Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Amestec bulgăresc


Ingrediente:
o ceapă,
4 roșii mari,
300 gr brânză mărunțită,
8 ouă (eu am pus 10),
200 gr carne de pui tăiată mărunt,
un cartof,
sare,
piper și pătrunjel după gust (eu am pus și secretul gustului),
4 linguri ulei de măsline.
 
Mod de preparare:
1.Opărești roșiile, le decojești și le tai cubulețe. Călești ceapa tocată mărunt în uleiul de măsline încins,apoi dai în tigaie cu bucățelele de carne și razi și un cartof potrivit.
2.Când s-a prăjit cartoful și cărnița, pui și roșiile și lași să fiarbă la foc mic până scade un pic (cam 10-15 min).
3.Presari un praf de piper, apoi adaugi brânză, amesteci și imediat spargi și ouăle direct în tigaie. Lași pe foc mic, amestecând până se face omletă și cu 5 minute înainte de a fi gata pui și pătrunjelul tocat mărunt și sare după gust. L-am servit cu șnițele de pui și salată de roșii. Eu am modificat puțin rețeta adăugând carnea și cartoful, care nu erau în rețeta originală.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?