Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Piroman arestat de judecători


Un bărbat din comuna Å¢ifești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunii de distrugere. Ionel H. a fost prezentat ieri instanței de judecată de la Panciu cu propunere de arestare preventivă, magistrații decizând că este mai bine ca acesta să stea după gratii. Se pare că bărbatul a incendiat 10 tone de lucernă ce-i aparțineau lui Alexandru P., din satul Oleșești, comuna Å¢ifești. Focul a fost pus în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00. La fața locului s-au deplasat și pompierii de la Panciu cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, dar nu au mai putut salva nimic. În urma anchetei s-a stabilit că focul a fost pus intenționat, iar principalul suspect s-a stabilit că este Ionel H. În timp ce el a fost arestat de oamenii legii, agresorul asistentei din Mărășești, Ionuț Iorga, este cercetat în stare de libertate, deși i-a pus Georgetei Mazaru cuțitul la gât…
Un alt incendiu a izbucnit sâmbătă seara, la Golești, la proprietatea Vasilicăi C. La fața locului   s-au deplasat pompierii de la Focșani cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În urma incendiului, au ars aproximativ 10 metri pătrați dintr-un perete construit din paiantă. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coș de fum deteriorat.
La finele săptămânii trecute, pompierii de pe echipajele SMURD au intervenit și ei pentru soluționarea a șase situații medicale de urgență. S-a intervenit în municipiul Focșani și în comunele Cârligele, Pufești și Măicănești. Paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și Secției de Pompieri Adjud au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul pacienților la spital, unde au fost preluați de medicii de gardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?