Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Traficanţi de droguri puşi în libertate


Cinci dintre inculpații prinși în flagrant vânzând canabis, de procurorii DIICOT, în acest an, au fost puși în liberate de judecători. Săptămâna aceasta judecătorii Tribunalului Vrancea au înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura de a nu părăsi localitatea pentru Ionel I., Ionel C., ambii din Slobozia Bradului, dar și pentru Geanina V., din Râmnicu Sărat. Cei trei erau acuzați că în luna iunie ar fi vândut unui investigator sub acoperire canabis. Flagrantul a avut loc la Tâmboiești.
Åži Daniel P. și Eduard C., acuzați că le-au vândut oamenilor legii cânepă culeasă de la Sihlea, au fost puși în libertate. 
Reamintim că cei doi bărbați din Slobozia Bradului și tânăra Geanina, care era studentă la jurnalism, au fost prinși în flagrant în luna iunie. Anchetatorii spun că un investigator sub acoperire a cumpărat în mai multe rânduri droguri de la inculpați. La data flagrantului, drogurile au fost aduse în județ și ascunse în preajma unui popas din Tâmboiești, într-un lan de porumb. Învinuiții au fost precauți în ceea ce privește poliția și s-au întâlnit cu investigatorul pentru a încheia tranzacția numai după ce au considerat zona sigură. Presimțirea legată de polițiști s-a adeverit în momentul în care cei trei au fost înconjurați și percheziționați. La imobilizare, Ionel C. s-ar fi împotrivit, amenințând polițiștii cu un spray paralizant și cu un cuțit. În urma audierilor, atât fata cât și bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță și mai apoi prezentați în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă, după care au primit și mandatele. În celălalt caz în care inculpații de trafic de ca-nabis au fost puși în libertate, flagrantul s-a petrecut la începutul lunii octombrie. George M., de 21 de ani, din Focșani, și Eduard C., de 24 de ani, din Vânători, au fost prinși în timp ce încercau să vândă unui polițist sub acoperire 400 de grame canabis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?