Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Campania „Cancerul nu ştie să aleagă” continuă


După cele două evenimente finalizate cu succes, în aplauzele celor prezenți, inițiatorii, Asociația „Marian Spînu” și cotidianul „Monitorul de Vrancea”, promit să-i fie alături lui Daniel până la capăt și să informeze în permanență, despre starea sa de sănătate pe toți cei care s-au alăturat, într-un minunat gest de solidaritate, campaniei „Cancerul nu știe să aleagă”, organizată pentru micuț.
Primul eveniment din cadrul campaniei, Turneul de fotbal pentru copii, s-a finalizat duminică, 12 decembrie, la Sala Polivalentă cu un meci caritabil între echipa Voința DEEP SERV și Dinamo București, fostele glorii, un eveniment care dincolo de spectacolul de excepție oferit, a sensibilizat întreaga sală. Daniel a fost prezent și pe lângă gingășia specifică unui copil de nici 4 anișori, a impresionat prin energie, voință, poftă de viață și maturitate. Deși micuț, Daniel a înțeles că nu e singur, că toți cei peste 1.200 de spectatori au venit acolo pentru el, să-l susțină și i-a răsplătit cu aplauze și zâmbete de bucurie!
Al doilea eveniment, concertul caritabil „Cancerul nu știe să aleagă”, de joi, a avut loc la Teatrul „Mr. Gh. Pastia”. Invitații speciali ai evenimentului: Pastorala Mare, Direcția 5 și Provincialii au ridicat sala în picioare! Deși Liana Stanciu nu a putut fi prezentă la eveniment din motive personale, a înregistrat și transmis un mesaj atât pentru Daniel, cât și pentru cei prezenți.
Surpriza serii, Alexandru Conovaru, realizatorul Matinalului de la B1TV și actor al Teatrului de Comedie, impresionat de povestea micuțului Daniel, a răspuns fără nicio ezitare invitației inițiatorilor. A venit din suflet, a vorbit cu sufletul și   și-a deschis sufletul în fața tuturor… a adus-o pe Sonia, fetița lui de aceeași vârstă cu Daniel. Sonia, operată de 2 ori pe cord, a demonstrat tuturor că orice boală, oricât de grea, poate fi învinsă, însă numai cu ajutorul oamenilor cu suflet…
Aceste 2 mari evenimente nu s-ar fi putut rea-liza fără sprijinul unor parteneri inimoși, care nu au ezitat nicio secundă să fie alături de Daniel. Sincere mulțumiri și felicitări, din partea inițiatorilor campaniei umanitare „Cancerul nu știe să aleagă”pentru: Caspro Publicitate, Pandora Sport Hotel, Laris Productions, Promenada Mall, Optimum Communication, Umo Serv, Grup DEEP SERV G.I.E., Smart Group Solutions, Restaurant „Intim”, Restaurant „Casa Elena”, Rotary Club Varana, Teatrul „Mr. Gh. Pastia”, Direcția de Tineret și Sport, Clubul „Dinamo București”, Fast Food „Roman’s”, Casa de modă „Valentina”, Mihail Copaci de la RO TRADE SRL, tuturor celor prezenți la evenimente.
Pentru donații, vă reamintim de contul deschis la BRD, RO 45 BRDE 400S V196 1928 4000, precum și numărul de teledon, 0900 900 960, va-labil numai în rețeaua Romtelecom (costul per apel este de 2 EURO).
Vă mulțumim și nu uitați: campania „Cancerul nu știe să aleagă” continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?