Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Arestat pentru orgii sexuale cu fiul


Bărbatul din Spulber, suspectat că și-a violat băiatul care suferă de retard, a fost arestat preventiv. Expertiza medico-legală a stabilit că băiatul avea mai multe leziuni în zona anală. Cu toate acestea, suspectul nu recunoaște fapta. Localnicii spun că nu ar fi pentru prima dată când între cei doi se întâmplă acest lucru. De asemenea, potrivit acestora, tatăl ar fi întreținut și relații sexuale orale cu fiul său.

Bărbatul din Spulber, suspectat că și-a violat băiatul bolnav, a fost arestat pentru 29 de zile. Vasile Boțu, de 53 de ani, a fost reținut joi seara, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ieri a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta este suspectat că și-ar fi violat băiatul de 21 de ani, care suferă de retard mintal. Grozăvia s-a aflat după ce Ma-rius le-a povestit oamenilor ce  i-a făcut tatăl. Polițiștii din localitate au fost anunțați despre acest lucru pe data de 7 decembrie. „La data de 07.12.2010, polițiștii din Spulber au fost sesizați de către un tânăr din localitate, despre faptul că în urmă cu o săptămînă ar fi fost violat de către tatăl său. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că cei doi locuiesc împreună, tânărul este cunoscut cu afecțiuni psihice, iar tatăl este frecvent consumator de băuturi alcoolice. Polițiștii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale, în urma căreia s-a stabilit faptul că tânărul are mai multe leziuni în zona anală. La data de 16.12.2010 a fost reținut principalul suspect, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, iar la data de 17.12.2010, în urma propunerii de arestare preventivă, acesta a primit mandat pentru 29 de zile”, a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Tatăl, fost cadru militar

Reprezentanții Primăriei Spulber spun că bărbatul acuzat de viol ar fi fost cadru militar, la o unitate din Buzău. Bărbatul are mai mulți copii, dar nu are o relație prea bună cu ei. Marius era în grija tatălui, iar pentru că este bolnav, tatăl îi era și însoțitor. Mama băiatului a murit în urmă cu foarte mulți ani, copiii rămânând în grija tatălui.
Localnicii spun că Vasile Boțu nu ar fi întreținut doar raporturi sexuale anale cu fiul său, ci și orale. Cel puțin asta a susținut băiatul. De asemenea, oamenii mai spun că fapta comisă acum mai bine de o săptămână, nu ar fi sigura și că bărbatul ar fi mai întreținut relații sexuale și până acum cu fiul său. Acest lucru se va stabili în urma anchetei, care este în plină desfășurare. În fața anchetatorilor, fostul militar nu și-a recunoscut fapta. Localnicii sunt de părere că băutura a fost cea care i-a luat mințile lui Vasile Boțu. „El era un om de treabă. Este de aici, din comună și o bucată de vreme a fost cadru militar pe la o unitate din Buzău. Obișnuia să consume alcool și nu te mai puteai înțelege cu el. Când era treaz, era om bun, când bea se transforma complet. Nu știu dacă este adevărat ceea ce spune băiatul, mai ales că el are și probleme, dar ceva a fost, din moment ce avea leziuni. Așa ceva nu s-a mai întâmplat pe la noi prin comună și este o mare rușine. N-am mai auzit de așa ceva, relații între tată și fiu”, a declarat un reprezentant al Primăriei Spulber.
Vasile Boțu a fost lăsat în li-bertate până la aflarea rezultatelor expertizei medico-legale, care au stabilit că băiatul avea leziuni în zona anală. Chiar dacă a primit mandat de arestare, tatăl nu-și recunoaște fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?