Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Sandra Bullock, “Femeia anului 2010”


Actrița americană Sandra Bullock a fost desemnată „Femeia anului 2010” de către editorii revistei People. Editorii celebrei reviste au decis să o premieze pe actrița americană, în vârstă de 46 de ani, pentru un an 2010 marcat de numeroase suișuri și coborâșuri – un premiu Oscar pentru rolul din filmul „The Blind Side”, divorțul de Jesse James și adopția micuțului Louis. „Deși în viață se întâmplă și lucruri rele, ea știe cu siguranță cum să le celebreze pe cele bune. Iar Louis este o minunată celebrare a lucrurilor bune”, a declarat o sursă, citată de revista People. Potrivit aceleiași surse, Sandra Bullock nu plănuiește să adopte un alt copil și, în prezent, încearcă să decidă care va fi următorul ei proiect cinematografic.
În topul 25 al celor mai interesante persoane din 2010 alcătuit de revista People se regăsesc: Michelle și Barack Obama, Angelina Jolie și Brad Pitt, Michael Douglas, prințul William și Kate Middleton, Elin Nordegren, Natalie Portman, Nicki Minaj, Sarah Palin, Bret Michaels, Julian Assange, Ricky Martin, Mark Zuckerberg, Kim Kardashian și minerii chilieni.
Sandra Bullock este o actriță americană devenită celebră pe plan mondial în anii 1990 grație filmului de acțiune „Speed – Cursa infernală”, dar mai ales comediilor romantice în care a jucat, precum „Miss Agent Secret” și „While You Were Sleeping/ În timp ce tu dormeai”, dar și lungmetrajului „Crash – Povești din L.A.”, recompensat cu premiul Oscar în 2006. În 2009, Bullock a fost desemnată actrița cu cel mai mare succes de box office, datorită comediei „The Proposal/ Vrei să te însori cu mine?”, dar și dramei „The Blind Side”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?