Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

PSD: România sub conducerea lui Băsescu nu este stat modern, nici eficient


PSD condamnă „manipulările” președintelui Traian Băsescu și încercarea sa de a găsi tot timpul alți vinovați pentru eșecurile sale și ale guvernării sale, deși în cei șase ani de mandat a demonstrat că dorește să decredibilizeze și să distrugă statul, nu să-l modernizeze.
„Un stat lipsit de încrederea cetățenilor săi nu este nici flexibil și nici modern. România sub conducerea lui Traian Băsescu nu este nici stat mo-dern, nici stat eficient și nici stat social (…) Acuzațiile la adresa opoziției, su-gestiile conform cărora opoziția duce România în derapaj, precum și raportarea critică la simboluri ale PSD, precum este domnul Ion Iliescu, frizează absurdul și reflectă o mentalitate periculoasă pentru un lider”, se menționează într-un comunicat al PSD transmis joi.
Potrivit PSD, „stânga este progresistă, susținând schimbarea și modernizarea, în timp ce dreapta este considerată reacționară, încremenită în proiect”, iar Traian Băsescu fie minte, fie nu știe ce înseamnă „stânga” și „dreapta”, în condițiile în care oricum acesta este „ultima persoană care ar trebui să vorbească despre stânga și dreapta”.
„Traian Băsescu este un președinte mincinos dacă își permite să susțină că opoziția a făcut zid în jurul Monicăi Iacob Ridzi, deși există dovezi clare care demonstrează că nu este așa!”, se subliniază în comunicatul social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?