Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Andrei Plăcintă face Crăciunul după gratii


Beizadeaua Andrei Plăcintă rămâne în arest. Magistrații Curții de Apel București au respins, ieri, recursul formulat de acesta împotriva măsurii de arestare preventivă pentru 29 de zile, luată de magistrații Tribunalului București. Andrei Plăcintă este acuzat de cinci infracțiuni grave, respectiv tentativă de omor calificat, distrugere, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce și-a bătut fosta prietenă și a lovit cu mașina un bărbat care a încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi tineri.
Pe 8 decembrie, în jurul orei 21.30, Răzvan Andrei Plăcintă s-a întâlnit cu fosta sa prietenă pe strada Berzei, cei doi venind fiecare cu mașina personală. Plăcintă jr. i-ar fi propus să se împace dar fata i-a spus că nu mai poate pentru că are o relație cu altcineva. În acel moment, Andrei și-a ieșit din minți și i-a luat telefonul pentru a citi mesajele primite de fată.
Văzând că devine violent, fata a ieșit din mașină și s-a îndreptat către autoturismul ei, un Volkswagen. Andrei Plăcintă a blocat-o cu mașina sa, un Renault Laguna. Conflictul a degenerat iar Andrei Plăcintă a sărit pe autovehiculul fetei, spărgând luneta și oglinda.
Un bucureștean s-a pus în fața autovehiculului condus de Plăcintă în încercarea de a-l opri. Fiul senatorului PDL a trecut cu autoturismul peste el iar bărbatul a rămas blocat sub Renault. Fosta prietenă a lui Plăcintă dar și martorii le-au povestit anchetatorilor cum beizadeaua trecea cu mașina peste bărbatul care a interve-nit să o scoată pe fată din mâinile lui Plăcintă jr.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?