Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Premii pentru firmele vrâncene


Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii (PIMM) Vrancea a decernat, ieri, premiile pentru societățile care, în 2009, au creat cele mai multe locuri de muncă, au avut o dinamică a dezvoltării sporită, au promovat tehnologii noi, au investit sau au înregistrat un export ridicat. Topul IMM 2009 s-a ținut în sala Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia” din Focșani în prezența administratorilor societăților premiate și a invitaților. Au fost înmânate și premii de excelență pentru firmele cu rezultate excepționale.
„În județul Vrancea, în prezent sunt 6.500 de firme din care doar 2% sunt mari. Suntem un pic supărați pentru că au dispărut 2.500 de societăți comerciale care înseamnă cel puțin 2.500 de șomeri”, a spus Ion Roman, președintele PIMM Vrancea. Astfel, societățile care au primit premiu pentru crearea de locuri de muncă au fost Roșca Conf și Zanfir Snc, pentru dinamica dezvoltării au fost premiate societățile Metale Internațional și Impromet Focșani, iar pentru promovarea de tehnologii noi au primit diplome Aurora Com Odobești, Univers Nord Focșani și Pinola Lămotești. La secțiunea calitatea produselor au fost premiate firmele Stela Com și Vinexport Trade Mark, pentru export ridicat au pri-mit distincție Pandora Prod și Certimpex, iar pentru investiții Trust LF Trade Focșani și Sima Beyer. La categoria femei manager au fost premiate Elena Antal de la Raycom Mode și Stănica Vasile de la S&V Cori Focșani. Nici întreprinzătorii nu au fost uitați, astfel că Andrei Vasile de la Prodcombilc Focșani și Victor Istrate, Vinexport Trade Mark, au urcat pe scena Teatrului pentru a-și primi diplomele. Diplomele de excelență au fost oferite firmelor Zanfir, Roșca Conf, Diplomatic TV Oil Atlas, Diploma-tic Internațional, Combrat 94, Premium Porc Golești și Ceproinv Focșani.
După premiere, în garderoba Teatrului a fost organizată și o sesiune de degustări de vinuri care a strâns la un loc 15 soiuri. Au fost prezenți producătorii viti-vinicoli de la Crama de sub Tei Jariștea, Crama Costel Croitoru de la Cârligele, Casa de vinuri Simiz de la Cotești și Crama Grand Via de la Panciu. Au fost prezente și două societăți bancare care au oferit pachete atractive de creditare pentru IMM-urile aflate în necaz financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?