Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Medicul Ştefan Prodănescu a plecat în ceruri


Renumitul medic stomatolog Åžtefan Prodănescu a încetat din viață ieri, în urma unei boli cumplite. Cei care l-au cunoscut, colegi de breaslă și nu numai, regretă dispariția celui ce a fost medicul stomatolog Åžtefan Prodănescu. „La ora asta, nu pot decât să regret dispariția lui. Am cuvinte numai de laudă la adresa dumnealui. A fost un om de mare caracter. Din păcate, regret că nu mai trăiește…”, a spus Aurelia Croitoru, medic stomatolog.
Persoanele care l-au cunoscut pe medicul Åžtefan Prodănescu sunt de părere că acesta a fost un adevărat luptător și unul dintre cei mai buni medici stomatologi din județul Vrancea. „A fost un om deosebit! Nu spun asta fiindcă așa se spune despre cei care au trecut în neființă, ci pentru că așa este. A fost un luptător pentru breaslă și nu e normal să plece dintre noi oamenii care într-adevăr au făcut multe pentru breasla noastră. Un om de mare caracter, care mai avea multe de zis și de făcut!”, este de părere Fevronia Stoica, președintele Colegiului Farmaciștilor Vrancea.
Åžtefan Prodănescu a luptat pentru sistemul medical și a oferit doar servicii medicale de calitate pacienților săi. „L-am cunoscut personal pentru că tatăl meu a lucrat foarte mult timp cu el. A fost un medic excepțional și un om deosebit. Regret dispariția lui și adresez condoleanțe familiei”, a declarat și Cătălin Graur, directorul Direcției de Sănătate Publică Vrancea.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?