Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Două persoane rănite într-un accident la Rafinăria Petromidia


Doi muncitori au fost răniți, duminică după-amiază, pe platforma Rompetrol Rafinare (Rafinăria Petromidia), în timp ce lucrau la o conductă cu apă fierbinte, victimele fiind transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean Constanța.
Potrivit reprezentantului grupului Rompetrol Bogdan Urzică, cei doi muncitori goleau o instalație în care se afla apă fierbinte la 80 de grade, iar la un moment dat s-a scurs apă din conductă, iar cei doi muncitori s-au opărit pe picioare.
Cei doi muncitori au fost duși la dispensarul din cadrul Rompetrol Rafinare, fiind diagnosticați cu arsuri de gradele I și II la tălpi. Ulterior, cei doi au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru investigații amănunțite. Urzică a susținut că victimele sunt în afara pericolului.
Conform sursei citate, conducerea rafinăriei va declanșa o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.
În 10 octombrie, trei muncitori de la Rafinăria Petromidia au fost răniți după ce o conductă sub presiune s-a fisurat în timpul unor probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?