Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Bentley regal!


Cu o costumație creată cu mare atenție de compania Anderson Germany, noul Bentley Continental GT Speed se remarcă încă de la prima apariție printr-un aspect regal, ce impune respect și prestigiu.
Noul spoiler față combină cu succes inserțiile de plasă, LED-urile și accentele de fibră de carbon, pragurile laterale continuă linia maiestuoasă a aripilor, în timp ce spoilerul spate se bucură de aceeași prezență a accentelor de plasă și inserțiilor de fibră de carbon, precum partea frontală.
Mai mult de atât, masivul și ultraluxosul coupe brita-nic va atrage toate privirile și prin capotă, respectiv portbagajul realizate din carbon, modificări completate de un sistem de eva-cuare cu tips-uri poziționate într-un mod unic.
 Iar asta nu e tot. Sub capotă, propulsorul twin-turbo în 12 cilindri a primit o unitate de control optimizată și un nou filtru de aer, valorile maxime ale  uriașului motor de 6.0 litri urcând acum până la 695 cai putere.
La final, inserțiile de fibră de carbon și cusăturile în formă de carouri au pus stăpânire pe interior, un alt atu al noului Bentley Continental GT Speed Elegance Edition fiind reprezentat de numărul de exemplare ce urmează a fi construit : doar 150.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?