Centrul de comunicare şi informare, locul preferat al elevilor

0
226


Centrul de comunicare și informare din cadrul Åžcolii „Mihail Armencea” din Adjud este locul preferat al elevilor. Acolo, ei beneficiază de o tablă interactivă, un DVD, o plasmă, calculatoare cu internet, dar și de o mică bibliotecă.
În incinta centrului se susțin și unele ore de curs, care oferă copiilor momente interactive, astfel încât se sporește atenția lor.
Centrul este vizitat de către elevii școlii atât în timpul pauzelor, cât și după terminarea  cursurilor.
„Elevii sunt foarte entuziasmați de acest centru deoarece pot beneficia de internet, se pot documenta din diferite cărții fără a mai fi nevoiți să le cumpere. Aici le sunt captate atenția și interesul în timpul orelor de curs”, a afirmat Reta Strat, directorul Åžcolii „Mihail Armencea” din Adjud.
Centrul a luat naștere acum trei ani, în cadrul unui proiect de înființare a unor centre de documentare și informare realizat de Inspectoratul Åžcolar Județean.
De altfel, școala este singura din municipiul Adjud care are un astfel de centru, înființat în urma acestui proiect.
Primăria Adjud a contribuit la amenajarea clădirii în care funcționează centrul. „Am muncit cot la cot cu lucrătorii primăriei pentru a realiza ce avem acum. Clădirea fiind veche de 150 de ani, a fost nevoie de muncă multă și mai ales bunăvoință”, a concluzionat Reta Strat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here