Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Mort la Bucureşti


Mirel Dolțu, de 36 de ani, din Mărășești, implicat în accidentul produs la Garoafa, pe 3 noiembrie, a decedat. Bărbatul și-a dat ultima suflare pe patul Spitalului Floreasca din capitală.
El a fost internat câteva zile la Spitalul Județean de Urgență din Focșani. Pentru că starea lui se agravase, medicii au decis, vinerea trecută, să-l trimită la Floreasca, dar nici medicii de acolo nu i-au putut salva viața. Mirel Dolțu era solistul formației Melody din Mărășești.
Inițial, contactați de reporterii „Monitorul de Vrancea”, reprezentanții Spitalului Floreasca au susținut că bărbatul a fost internat la terapie intensivă, după ce i-a fost amputat un picior. În realitate, omul murise, dar fiind week-end, nimeni nu-l trecuse în evidențe ca atare.
Reamintim că pe 3 noiembrie, un grav accident de circulație s-a produs pe DN 2 E 85. Petrea Sârghie, de 46 de ani, din Mărășești, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Papuc, s-a angajat în efectuarea unei depășiri, a frânat brusc, consi-derând că nu are timp să efectueze manevra deoarece din față venea o mașină, și s-a izbit de autoturismul pe care a încercat să-l depășească. Mașina s-a izbit apoi de o betonieră, apoi s-a transformat într-un morman de fiare, printre care șoferul și pasagerul din dreapta au rămas blocați. Petrea Sârghie a  murit pe loc, iar Mirel Dolțu a ajuns la spital, unde a și decedat.
Familia sa a plecat ieri la București pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?