Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Liceenii şi-au desemnat cea mai frumoasă „boboacă”


Eleva Ioana Alexandra Dobrin este noua „Miss Boboc” a Liceului Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu. Aceasta a primit coronița de regină a balului din partea Denisei Sandu, „Miss Boboc 2007”, reprezentanta clasei a XII-a D, organizatoarea evenimentului găzduit vineri seară, de Casa de Cultură. Pe locul II s-a clasat Dana Aniței, poziția a treia în ierarhia finală revenindu-i Loredanei Poede. Cu același prilej, Ana Dragomir a primit titlul de „Miss Popularitate”.
Concursul care a desemnat cea mai frumoasă „boboacă” s-a desfășurat în cadrul spectacolului intitluat „V.I.P. – Vipurile Invadează Panciu”, prezentat de Giulia Gavrilă și Andrei Baniță. Manifestarea a debutat cu un filmuleț de prezentare a celor 11 candidate la mult râvnitul trofeu. Ele au pășit pe scenă ca adevăratele vedete din Cetatea Filmului, pe covor roșu, asaltate de cameramani și fotografi, în aplauzele publicului, având de parcurs nu mai puțin de șase probe până când juriul, prezidat de deputatul Ciprian Nica, și din care au mai făcut parte viceprimarul Iulian Nica, directorul Andrei Manovici, precum și reprezentanții sponsorilor, a anunțat câștigătoarea. După „Prezentarea individuală”, în care fetele   și-au etalat ținutele de zi, au urmat „Proba de pers-picacitate”, când acestea au răspuns unor întrebări-capcană și „Talent la actorie”, în cadrul căreia au imitat sau parodiat persoane publice și personaje celebre, precum Shakira, Andreea Bălan, Simona Sensual, Leana de la „Vacanța Mare” sau Flacăra din „State de România”. Nu a lipsit nici „Proba surpriză”, când organizatorii au invitat concurentele să danseze cu un obiect desemnat aleatoriu, prin tragere la sorți, de la mătură și aspirator, la portocală și umbrelă. De un real interes s-a bucurat și ultima probă, „Parada de seară”, pe parcursul căreia fetele și-au prezentat ținutele pentru ocazii speciale.
Concursul a fost presărat cu numeroase momente artistice, susținute atât de  trupa de majorete și elevii Liceului „Ioan Slavici”, cât și de cei ai Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, care au beneficiat de statutul de invitați speciali, grație unui parteneriat educațional încheiat de cele două instituții de învățământ.
Surpriza serii a venit, însă, din partea primarului Ion Petre care, special pentru acest eveniment,   i-a adus la Panciu pe George și Doru, componenții formației „Deepcentral”. Împreună cu cele două dansatoare ale trupei, aceștia au ofe-rit liceenilor un recital de excepție, din care nu au lipsit îndrăgitele hit-uri „Russian Girl”, „Undercover”, „Cry It Away”, „In Love” sau „My Beautiful One”.
Sărbătoarea liceenilor pănceni s-a încheiat cu un „After Party”, organizat în clubul „Galaxy”.

Moment de reculegere în memoria lui Adrian Păunescu

În deschiderea evenimentului de la Panciu, participantele și invitații de la „Miss Boboc 2010” au păstrat un moment de reculegere în memoria poetului Adrian Pănescu, care a încetat din viață în dimineața zilei de vineri. Cu acest prilej, deputatul Ciprian Nica a evocat personalitatea scriitorului prematur trecut în eternitate, subliniind rolul și contribuția acestuia la dezvoltarea culturii românești. El a vorbit celor prezenți și despre „«fenomenul» Cenaclul Flacăra”, creat și condus de poet „în vremuri când îți era frică să vorbești și să-ți strigi nemulțumirea”. „Cenaclul Flacăra aduna, laolaltă, zeci de mii de tineri. A reprezentat un sentiment de descătușare, dar și o dragoste de libertate pe care Adrian Păunescu le-a oferit, a-tunci, oamenilor”, a spus Ciprian Nica. Parlamentarul și-a exprimat convingerea că opera lui Adrian Păunescu va ocupa un loc important în istoria literaturii române. „A fost și, cu siguranță, va rămâne un geniu al poeziei românești”, a concluzionat deputatul Ciprian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?