Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Încă o moţiune de cenzură


Viceliderul grupului PNL din Camera Deputaților, Eugen Nicolăescu, a declarat, ieri, într-o dezbatere cu reprezentanții sindicatelor, că formațiunea sa va depune moțiune de cenzură dacă Guvernul își va angaja răspunderea pe proiectul Legii salarizării unitare a personalului bugetar.
„Dacă Legea (salarizării unitare – n.r.) va fi adoptată prin asumare, vom depune moțiune de cenzură, pentru că nu poate trece nesancționată. Dacă se va merge pe procedură parlamentară, vom proceda la amendarea ei”, le-a spus Nicolăescu reprezentanților sindicatelor, cărora le-a solicitat să puncteze direcțiile pe care PNL, prin grupurile sale parlamentare, să acționeze în Parlament pentru a corecta acest proiect de lege.
Nicolăescu a mai precizat că proiectul de lege privind salarizarea unitară este unul „șmecheresc”, întrucât Guvernul încearcă, prin acest proiect, să acopere faptul că nu va da înapoi procentul de 25% cu care a redus salariile și crede că astfel va găsi soluția legală de a nu respecta decizia CC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?