Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Şcoala de Fotbal Prosport 2009 Focşani, mulţumită de organizarea Cupei


Colectivul „Åžcolii de Fotbal Prosport 2009” Focșani mulțumește tuturor celor care au pus umărul la buna desfășurare a primei ediții a Cupei „Prosport-Promenada Mall” care a avut loc în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie la „Sala Sporturilor” din Focșani. „Mulțumim doamnei director Ica Diaconu de la Promenada Mall pentru fapul că a acceptat să organizeze, în premieră, la Focșani acest turneu de talie națională la care au luat parte cluburi cu nume din fotbalul românesc, Academia Gheorghe Hagi, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați și Aerostar Bacău. Acest turneu va fi deveni unul de tradiție în fotbalul românesc și se va desfășura în fiecare an la Focșani. Mulțumim Consiliului Județean Vrancea și Primăriei Focșani, întregului colectiv din cadrul Direcției Pentru Sport și Tineret Vrancea și Sala Sporturilor, Comisiei Județene de Arbitri, tuturor cavalerilor fluierului care au condus ireproșabil toate cele peste 50 de partide, asistenților medicali, sponsorilor, copiilor, părinților, publicului spectator și nu în ultimul rând presei  care a prezentat în mod corect informații de la acest turneu important de fotbal”, se arată în comunicatul Åžcolii Prosport Focșani.

Clasament final grupa 2001
1. FC Vaslui, 2. LPS Piatra Neamț, 3. Academia de Fotbal Ghe. Hagi Constanța, 4. Oțelul Galați, 5. Prosport Focșani. Cel mai bun portar: Mihai Mirică (Prosport Focșani), cel mai tehnic jucător: Alex Oroianu (Academia Ghe. Hagi), golgeterul competiției: Adrian Manolache (FC Vaslui).

Clasament final grupa 2003
1. Oțelul Galați, 2. Academia de Fotbal Ghe. Hagi, 3. Prosport Focșani, 4. Steaua Dunării Galați. Cel mai bun portar: Victor Cvitenco (Oțelul Galați), cel mai tehnic jucător: Răzvan Tănase (Academia de Fotbal Ghe. Hagi Constanța), golgeter: Remus Tudorie (Oțelul Galați).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?