Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Jon Bon Jovi, plictisit de moarte


Solistul trupei americane Bon Jovi, Jon Bon Jovi, a declarat că este plictisit de moarte, supraponderal și consumă prea mult alcool.
Jon Bon Jovi este solistul trupei Bon Jovi încă de la vârsta de 21 de ani.
Muzicianul american, născut în 1962, în orașul New Jersey, se află în această perioadă alături de colegii săi de trupă într-un turneu mondial de promovare a celui mai recent album al grupului, intitulat „The Circus”, ce a fost lansat în noiembrie 2009.
Luni, trupa americană și-a lansat cel de-al doilea album „Greatest Hits”.
„Cred că sunt incredibil de ieșit din formă în acest moment”, a declarat rockerul american. „Am 4,5 kilograme peste greutatea ideală, beau prea mult și sunt plictisit de moarte”, a adăugat Jon Bon Jovi.
Considerând, totuși, că nu este „la fel de gras ca Elvis” și că aspectul său fizic pare să fie „OK”, muzicianul american a mărturisit că „se împacă foarte bine cu ideea că îmbătrânește”. Totodată, el a spus că în tinerețe era deranjat de faptul că era considerat un sex-simbol, însă în prezent consideră acest lucru drept un „compliment minunat”.
La vârsta de 21 de ani, Jon Bon Jovi a înființat trupa rock Bon Jovi, împreună cu Richie Sambora, David Bryan și Tico Torres. Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câștigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor ’80. Cântecul câștigător a fost „Runaway”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?