Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bărbat ucis de antigel


Bărbatul de 49 de ani, din Dumitrești, care la sfârșitul săptămânii trecute a ajuns la spital după ce a înghițit antigel, a decedat. Luni, polițiștii din Gugești au fost sesizați despre faptul că pe 29 octombrie, Ionel G. a băut din greșeală antigel. La două zile după ce  a ajuns la spital, respectiv pe 31 octombrie, bărbatul a decedat la Secția de Terapie Intensivă. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

***

O femeie de 42 de ani, din Garoafa, a ajuns în stare gravă, în noaptea de luni, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din  Focșani, după ce a încercat să încheie socotelile cu viața. Femeia, care suferă și de etilism cronic, a băut Sinoratox, o substanță folosită pentru combaterea dăunătorilor culturilor agricole. Medicii de la UPU i-au acordat îngrijiri medicale de urgență, dar starea femeii s-a agravat. În prezent, ea este internată la Secția de Terapie Intensivă.
Potrivit medicilor de la UPU, numărul tentativelor de suicid în rândul vrâncenilor, este în continuă creștere.
Åži o femeie de 49 de ani, din comuna Jariștea, a ajuns la UPU după ce a băut voluntar tinctură de gălbenele. Medicii i-au acordat îngrijirile me-dicale specifice intoxicației acute cu tinctură de gălbenele. Deși a fost sfătuită să rămână în spital, familia femeii a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?