Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Conducător de moped, accidentat


Conducătorul unui moped, aflat în stare de ebrietate, a fost accidentat.   
Incidentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, la intersecția străzilor Ion Roată cu Siret, în momentul în care șoferul unui Audi a acroșat un conducător de moped. Vinovat pentru producerea accidentului se pare că este chiar conducătorul mopedului, care nu a acordat prioritate și nici nu avea autovehiculul iluminat. Victima, Jiga S., 51 ani, din Adjud, era beată criță în momentul producerii accidentului, testarea cu aparatul alcooltest indicând valoarea de 0,82 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Din fericire, conducătorul mopedului s-a ales doar cu o contuzie la nivelul capului.
La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, care au efectuat măsurători și investigații. „Conducătorul unui autoturism marca Audi, care circula regulamentar pe drumul cu prioritate, a accidentat un moped condus de un bărbat. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului”, a precizat agentul de poliție constatator. Åžoferul autoturismului a precizat că nu a observat mopedul fiindcă vehiculul nu era iluminat. „Când m-am apropiat de victimă, am constatat că emana halenă alcoolică și că sforăia de beat ce era. Cred că ațipise în timp ce conducea mopedul”, a spus Cristi, de 34 ani, din Adjud, șoferul autoturismului implicat în accident.
Polițiștii Serviciului Rutier Adjud au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate  împrejurările în care s-a produs acest accident  rutier.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?