Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Crin Antonescu: Moţiunea de cenzură are şanse mai mari decât oricând


Președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, ieri, că moțiunea de cenzură pe care opoziția o va depune are șanse de a trece „mai mari decât oricând”, dat fiind faptul că ea exprimă opțiunea „marii majorități a cetățenilor”.
„Este o moțiune care are o miză cu totul specială, e o moțiune care nu exprimă doar opțiunea noastră ca politicieni de opoziție. Este o moțiune făcută în numele și cu sprijinul marii majorități a cetățenilor României. Dacă parlamentarii sau formațiunile din actuala majoritate vor înțelege că sunt aici în Parlament și decid pentru binele public și pentru interesul general, atunci cred că șansele acestei moțiuni sunt mai mari ca oricând”, a afirmat Antonescu, la Palatul Parlamentului, la finalul întâlnirii dintre liderii opo-ziției.
El a adăugat că nu sunt garanții că moțiunea va fi adoptată, deoarece astfel de garanții nu există în democrație, unde, „la momentul votului, în fața urnei de vot, fiecare dintre parlamentari are două bile și o conștiință”.
Crin Antonescu a spus că are „speranțe mari” că moțiunea de cenzură va trece, deoarece acest demers este susținut nu doar de sindicate și de opo-ziție, ci și de „din ce în ce mai mulți dintre români”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?