Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

Un bărbat a aruncat cu o carte înspre Obama


Un bărbat a aruncat cu o carte în direcția președintelui ame-rican Barack Obama în timpul unei reuniuni de campanie organizată la Philadelphia /est/ în vederea alegerilor legislative din noiembrie… în speranța că șeful de la Casa Albă o va citi, a povestit luni un oficial american, citat de AFP.
După gestul său, bărbatul a fost reținut imediat, înainte de a fi eliberat fără ca nicio acuzație să fie reținută împotriva sa, a declarat Edwin Donovan, un purtător de cuvânt al Secret Service, serviciul însărcinat cu protecția președintelui Statelor Unite ale Americii și a familiei acestuia.
O anchetă a dovedit că gestul său nu a avut drept scop rănirea președintelui Obama, potrivit purtătorului de cuvânt. Imagini televizate au arătat o carte de buzunar zburând prin aer în direcția președintelui Obama în timpul acestei reuniuni, cu toate că aparent președintele american nu a sesizat acest lucru. Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost descris de Donovan drept un susținător ‘foarte exuberant’ care vroia ca președintele Obama să citească opera al cărei autor era. Tema cărții rămâne un mister, notează AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?