Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ofertă sub aşteptări la îmbrăcămintea de sezon


Comercianții de îmbrăcăminte din Panciu au fost luați prin surprindere de valul de frig din aceste zile, fapt care s-a răsfrânt negativ și asupra ofertei de îmbrăcăminte adecvată sezonului rece. Astfel, deși afară temperaturile au scăzut considerabil față de ultima decadă a lunii septembrie, unele magazine din oraș încă mai au la vânzare articole de vestimentație potrivite, mai degrabă, începutului de toamnă. „Sunt haine provenite din aprovizionări recente. Rar s-a întâmplat ca, la sfârșitul lui septembrie și începutul lui octombrie să fie atât de frig ca acum, motiv pentru care nu ne-am axat exclusiv pe îmbrăcămintea de toamnă-iarnă, care se vinde mai greu dacă încă e cald afară”, ne-a spus o vânzătoare.
Pentru a răspunde soli-citărilor venite din partea clienților, unii patroni încearcă să facă față momentului fie cu marfă de anul trecut, fie din primăvara acestui an. Așa se face că, de la începutul săptămânii, pe rafturi au apărut bluze, pulovere sau chiar ghete ori cizme la prețuri ceva mai scăzute. Proprietarii magazinelor care au recurs la această soluție de compromis recunosc, totuși, că „ies mai mult în pierdere”. „Rentabil e pentru cel care cumpără, pentru că plătește cu câteva zeci de lei mai puțin. Noi nu câștigăm nimic, deoarece suntem nevoiți să vindem la prețul vechi”, a explicat unul dintre ei.
Ceva mai bine la acest capitol stau magazinele care comercializează haine se-cond-hand sau la preț redus, pentru că ele sunt aprovizionate cel puțin o dată pe săptămână. De aici, cu bani mai puțini, oricine poate pleca acasă cu haine sau încălțăminte de sezon.
Proprietarii magazinelor promit că, până la sfârșitul săptămânii sau, cel târziu, până la începutul săptămânii viitoare, situația se va remedia și păncenii vor găsi la vânzare, cu precădere, îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate sezonului friguros.
Cei care nu vor avea răbdare până atunci, pot găsi și cumpăra aceste lucruri sâmbătă dimineață, la săptămânalul târg din piața industrială a orașului, unde sunt prezenți comercianți din tot județul.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?