Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Juliette Lewis, spitalizată


Actrița americană Juliette Lewis a fost spitalizată, joi, după ce automobilul pe care îl conducea a fost tamponat de un șofer necunoscut, care a fugit de la locul accidentului. Actrița a fost externată tot în cursul zilei de joi, preferând să meargă la reședința ei din Los Angeles pentru a se odihni, a declarat agentul de presă al actriței americane.
Juliette Lewis se întorcea în noaptea de miercuri spre joi de la o petrecere ocazionată de lansarea la Los Angeles a celui mai recent film în care a jucat, thrillerul „Conviction”, când automobilul pe care îl conducea a fost tamponat din partea laterală de un șofer necunoscut, care a fugit de la locul accidentului. „Juliette Lewis a mers la spital pentru a-și face un control medical. Acum e puțin amețită și supărată, dar în rest, din fericire se simte ok. E acasă și se odihnește”, a precizat agentul de presă al actriței. Juliette Lewis este o actriță americană în vârstă de 37 de ani, care s-a remarcat odată cu rolul din thrillerul „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991), regizat de Martin Scorsese, pentru care a fost nominalizată la Oscar. Evoluția ei originală din sângerosul „Născuți asasini/ Natural Born Killers( 1994) de Oliver Stone i-a adus recunoașterea internațională și statutul de vedetă la Hollywood.
Actrița a apărut în peste 40 de lungmetraje, cochetând, totodată, cu o carieră în muzică, fiind solista trupei Juliette and the Licks până în 2009, iar de atunci, cântă alături de noua ei formație, The New Romantiques.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?