Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Traseu experimental în zona Bahne


Focșănenii care locuiesc în zona Bahne vor avea traseu de microbuz prin cartier. SC Transport Public Local Focșani a introdus noua rută la începutul acestei săptămâni. Microbuzul numărul 6, așa cum a fost numit traseul, va pleca din Autogara Focșani din oră în oră. Traseul cuprinde stațiile din zona Obor, Spitalul Județean, Liceul „Unirea”, Piața Bahne, strada Panduri, strada Brăilei, strada 1 Decembrie 1918 până în sudul orașului.
„Acest traseu a existat cu ani în urmă dar ulterior a fost desființat. Au fost solicitări și de la cetățenii din zonă dar ne-am gândit mai mult la elevii care trebuie să ajungă la Liceul Unirea. Experimentăm pentru câteva luni”, a declarat Ion Diaconu, directorul SC Transport Public Local Focșani.
Reprezentantul societății spune că toate liceele din municipiu sunt acoperite din punct de vedere al stațiilor de microbuz, cu excepția Liceului Pedagogic, Liceului „Traian Vuia” și Colegiului Economic. Probabil în viitorul apropiat se vor înființa trasee și pentru acești elevi. Cum traseul 6 este unul nou a fost nevoie și de înființarea unor noi stații de autobuz la Liceul „Unirea”, Piața Bahne, strada Panduri și strada 8 martie. Deoarece străzile sunt destul de înguste, pe acest traseu vor circula numai microbuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?