Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

CFR Călători majorează preţul biletelor cu 8%


CFR Călători va majora luni prețul biletelor cu 8% și va menține facilitățile acordate navetiștilor, elevilor și studenților, a anunțat compania. „Începând cu data de 20 septembrie 2010, tarifele din transportul feroviar de călători se vor majora cu 8%. Facilitățile de călătorie acordate de CFR Călători până la acest moment se aplică în continuare și după majorare, menținându-se principiile de protejare a călătorilor care utilizează frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordării de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetiști și de 75% la abonamente pentru elevi și studenți”, se arată într-un comunicat al companiei.
Inițial, scumpirea a fost anunțată pentru 15 septembrie, însă ulterior a fost amânată. Ultima modificare a prețurilor a avut loc în septembrie 2007, când tarifele CFR au crescut cu 8,1%. Åži Metrorex a majorat tarifele, sâmbătă, cu 8%.
Guvernul s-a angajat față de FMI că va crește tarifele practicate de zece companii publice care înregistrează cele mai mari pierderi, inclusiv de CFR Călători și CFR Marfă, Metrorex, Termoelectrica și Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?