Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Proiectile la Mărăşeşti


Specialiștii pirotehniști din cadrul ISU Vrancea au avut, marți, două misiuni de asanare a munițiilor neexplodate. Prima intervenție a fost la o societate de colectare a fierului vechi din orașul Mărășești, de unde au fost ridicate cinci  proiectile explozive de calibru 76 milimetri.
Acestea au fost găsite de muncitorii societăți comerciale, în timp ce sortau fierul vechi.
Cea de-a doua misiune a fost în localitatea Gugești, în albia râului Râmna, de unde s-a ridicat o lovitură de aruncător de grenade, de calibru 120 milimetri. Muniția a fost descoperită de Adrian C.,  pe un mal de pământ.
Tot marți, echipajele SMURD au intervenit pentru soluționarea a două situații medicale de urgență.
Primul apel a fost primit în jurul orei 11.10. Un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, s-a deplasat pe strada Siret din municipiul Focșani, unde a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical calificat Rodicăi S., de 52 ani, care avea un traumatism de piramidală nazală, contuzie zonă frontală, dureri la membrele inferioare și excoriații în zona piramidei nazale.
Cea de-a doua intervenție a fost la Adjud, unde paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale lui Vasile G., de 56 de ani, care căzuse de pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?