Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Brânză la cuptor


Ingrediente:
250 g brânză feta (de prefe-rință grecească)
1/4 linguriță de cimbru
1/4 linguriță piper măcinat
70 g ardei copt tăiat bucățele
70 g măsline tocate mărunt
2 linguri ulei de măsline extra virgin

Pentru servire:
felii de lămâie
felii de pâine prăjită
pătrunjel verde tocat proaspăt

Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la temperatură medie. Se taie brânza în 4 felii și se repartizează în 4 farfurii rezistente la foc, se presară cimbrul și piperul peste brânză. Se amestecă ardeiul copt, măslinele tocate și uleiul într-un castronaș, după care se pune mixtura peste brânză. Se pune brânza la cuptor aproximativ 5 minute, până când marginile au devenit galbene.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?