Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Poliţistul sinucigaş, înmormântat astăzi


Fostul purtător de cuvânt al Poliției Comunitare Focșani, Florentin Nache, care s-a sinucis în urmă cu câteva zile, va fi înmormântat astăzi, la Urechești. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat, ieri, de la morgă și depus în casa părintească din Urechești. El va fi condus pe ultimul drum de familie și colegii de serviciu.

***
Reamintim că polițistul comunitar Florentin Nache a fost găsit fără suflare marți dimineață, în jurul orei 9.00, sub o pasarelă de pe drumul european E 85, în apropiere de Cotești. Descoperirea a fost făcută de un cioban, care trecea cu oile prin zonă. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că Florentin Nache s-a împușcat cu pistolul din dotare. Acesta a putut să-și însușească arma fără probleme deoarece era șeful depozitului de arme și era singurul care avea cheie. Anchetatorii spun că nu există suspiciuni cu privire la cauza morții și că nu poate fi vorba de crimă.
Principalul motiv pentru care Florentin Nache a recurs la un asemenea gest a fost boala cumplită de care suferea. De altfel, asupra polițistului s-a găsit și un bilet de adio, prin care acesta își cerea iertare și spunea că regretă ce a făcut, dar că nu mai poate îndura boala. Pentru că este vorba de sinucidere, ancheta în acest caz va fi continuată de polițiști, sub coordonarea procurorului. Oamenii legii vor mai face verificări în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?