Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Mirele, iar pleci cu maşina zgâriată?


Federația Română de Fotbal, prin Comisia Centrală de Arbitri l-a delegat din nou pe arbitrul Mirel Arghir la o partidă pe care CSM 2007 Focșani va o disputa pe teren propriu, după ce, în sezonul trecut, „fluierașul” de la malul Dunării a făcut praf jocul dintre CSM Focșani și CSM Pașcani (1-1).
După ce a dezavantajat ambele echipe prin deciziile sale, Mirel Arghir s-a ales și cu autoturismul personal zgâriat. Indignat, „fluierașul” a sesizat conducerea echipei de pe Milcov, care la rândul său a chemat poliția și jandarmii, forțele de ordine încheind un proces verbal, iar Federația a sancțio-nat gruparea focșăneană cu suspendarea terenului timp de o etapă.
Mai mult, clubul CSM 2007 Focșani a primit și o amendă în valoare de 2000 de lei. Partida de vineri (ora 17.00, Stadion Milcovul) va fi arbitrată de Mirel Arghir, ajutat la cele două linii de Alexandru Vișan și Sandu Lupoae (toți din Galați), iar observator din partea Federației Române de Fotbal este Nicolae Botezatu (Piatra Neamț). Cealaltă echipă vrânceană din liga a treia, FC Panciu va evolua vineri pe terenul echipei FCM Bacău, principala candidată la promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc. Întâlnirea programată pe Stadionul Municipal din Bacău (ora 17.00) va fi condusă la centru de Attila Balint, ajutat la cele două tușe de Attila Szabo și Simo Zoltan (toți din Od. Secuiesc), iar observator federal este Sorin Boca din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?